Trimble Basecamp blir digital!

Trimble Basecamp kommer att gå av stapeln för första gången den 13-14 oktober 2020. På grund av rådande omständigheter planerar vi denna gång ett helt digitalt event. Under 1,5 dag får du möjligheten att ta del av ett flertal virtuella presentationer oavsett vart du befinner dig.

Mer information om program och anmälan kommer efter sommaren. Eventet kommer att vara kostnadsfritt!

Missa inte årets kundträff.

Trimble Basecamp 2020

COVID-19: Hur vi kan stödja dig just nu

Här hittar du några praktiska råd och information som hjälper dig att få åtkomst till Tekla programvara och tjänster på distans.

Dessutom har vi samlat information om våra produkter och tjänster som kan göra en verklig skillnad för att hålla ditt företag fortsatt konkurrenskraftigt.

Tekla 2020

Planera, konstruera, DIRIGERA

Precis som musik kräver konstruktion samarbete. Med massor av nya uppdateringar och funktioner som boostar samarbetet, är Tekla 2020 nyckeln till ett perfekt orkestrerat BIM-arbetsflöde.

Trimble-kontoret i Espoo, Finland

Följ ett Trimble-projekt som pågår just nu

Missa inte vår showcase-webb för det nya Trimble-kontoret som byggs just nu i Espoo, Finland. Självklart med särskilt fokus på hur Trimble-teknologi och tjänster används för planering, design, produktion och konstruktion.

Trimble Connect för Tekla Structures användare

Som Tekla-användare kan du komma åt dina projekt när som helst i realtid, på alla enheter. Med Trimble Connect kan du komma åt, dela, granska och kommentera molnbaserade modeller där du enkelt delar din Tekla-modell, ritningar och övriga dokument med andra projektdeltagare.

De senaste uppdateringarna

Tekla 2020

Dessa webbseminarier presenterar den senaste utvecklingen av Tekla-programvara: Tekla Structures 2020, Tekla Structural Designer 2020, Tekla Tedds 2020, Tekla Model Sharing 2020 och Trimble Connect.

Utbilda dig inom BIM

Utbildningar i Tekla

Bygg din framtid inom byggkonstruktion

Bli Tekla-ambassadör

Tekla-ambassadörsplatser finns för studenter på:
MÄLARDALENS HÖGSKOLA
KUNGLIGA TEKNISKA HÖGSKOLAN
CHALMERS

Vad är BIM?

“Med BIM-teknologi (byggnadsinformationsmodellering) konstrueras en eller flera exakta virtuella modeller av en byggnad digitalt. De stöttar design genom dess faser, vilket möjliggör bättre analys och kontroll än manuella processer. När de är färdiga innehåller de datorgenererade modellerna exakt geometri och data som behövs för att stödja konstruktion, tillverkning och upphandling, genom vilken byggnaden realiseras.”