Servicemeddelande:

Uppdatering om Tekla Model Sharing

Vissa användare har haft svårt att ansluta till Tekla Model Sharing efter den senaste uppdateringen av Trimble Identity (2021-08-17). Att stänga Tekla Structures och logga in igen kan avhjälpa problemet.

Tekla User Day

Användardagen 21 oktober

Välkommen till årets användardag för dig som Tekla-användare! I år digitalt och kostnadsfritt.

Delta för att lära dig tips & tricks, ta del av användarerfarenheter och ställa dina frågor. Detaljerat schema publiceras efter sommaren.

Tekla User Day logo
Inspelat webbseminarium:

BEAst i Tekla Structures

Detta webbseminarium fokuserar på hur du kommer igång med BEAst-anpassningen för Tekla Structures. Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard, mer känd som BEAst, gör det enklare för svenska företag inom bygg och konstruktion att samarbeta genom standardiserade krav på information.

Tekla 2021 är här!

Varför låta bli något förbättrat för att det är annorlunda?

Ta reda på varför ni borde tänka på ett annorlunda men förbättrat arbetssätt. Det är mer än förändring, det är framsteg.

Trimble-kontoret i Espoo, Finland

Följ ett Trimble-projekt som pågår just nu

Missa inte vår showcase-webb för det nya Trimble-kontoret som byggs just nu i Espoo, Finland. Självklart med särskilt fokus på hur Trimble-teknologi och tjänster används för planering, design, produktion och konstruktion.

Utbilda dig inom BIM

Utbildningar i Tekla

Just nu är alla våra utbildningar webbaserade. Din kursledare har möjlighet att se din modell och hjälpa dig på vägen.

COVID-19: Hur vi kan stödja dig just nu

Här hittar du några praktiska råd och information som hjälper dig att få åtkomst till Tekla programvara och tjänster på distans.

Dessutom har vi samlat information om våra produkter och tjänster som kan göra en verklig skillnad för att hålla ditt företag fortsatt konkurrenskraftigt.

Bygg din framtid inom byggkonstruktion

Bli Tekla-ambassadör

Tekla-ambassadörsplatser finns för studenter på:
MÄLARDALENS HÖGSKOLA
KUNGLIGA TEKNISKA HÖGSKOLAN
CHALMERS