The Bridge to BIM: 18.-19.11.2019, Kööpenhamina, Tanska

Trimble Digital Construction Summit 2019

Olet sitten kokenut BIM-ammattilainen tai aikeissa kehittyä tietomallin hyödyntämisessä, Trimble Digital Construction Summit 2019 tarjoaa mainion mahdollisuuden uuden oppimiseen, verkostoitumiseen, kokemusten jakamiseen ja asiantuntijakohtaamisiin.

Suomenkielinen webinaari 18.10. klo 10:

Tekla Tedds - laskentapohjan luominen

Ilmoittaudu tähän ensimmäiseen tekniseen Tekla Tedds -webinaariin ja opi:

- Tekla Tedds -ohjelman perusteet
- Luomaan ensimmäinen oma laskelmapohjasi Tekla Tedds -ohjelmalla
- Tallentamaan luomasi laskelmapohjat tulevaa käyttöä varten

Voittajat on julkistettu!

Tekla BIM Awards Suomi & Baltia nostaa esiin menestyksekkäitä projekteja, joiden toteutuksessa on käytetty Tekla-ohjelmistoja. Parhaat projektit osallistuvat myös Tekla Global BIM Awards 2020 -kilpailuun ja saavat suurta kansainvälistä näkyvyyttä.

Tänä vuonna kilpailussa oli 9 hienoa projektia Suomesta ja Baltiasta.

Rakennettavan tarkkaa tietoa Tekla 2019 -versioilla

Uudet Tekla 2019 -versiot tuovat mukanaan parannuksia ja uusia ominaisuuksia tehostamaan työtä. Parannukset piirustuspuolelle, teräksen ja betoniterästen detaljointiin, paikallavaluun ja betonielementteihin, rakenteiden mitoitukseen sekä yhteistyöhön mahdollistavat nopeamman ja helpomman työskentelyn.

Koulutukset

Tarjoamme valmiita kurssikokonaisuuksia ja asiakaskohtaisia koulutuksia Tekla Structures-, Vico- ja Trimble Connect -ohjelmistojen käyttöön.

Uusi ura Trimblessä


Suomenkieliset webinaarit

Ilmaiset suomenkieliset webinaarit on useimmiten suunnattu Tekla Structures -käyttäjille, ja ne keskittyvät ohjelmiston käyttöön. Aika ajoin ohjelmassa on muutakin.

BIM eli rakennuksen tietomalli

"BIM-teknologialla (Building Information Modeling) rakennuksesta luodaan digitaalisesti yksi tai useampi todellisuutta vastaava virtuaalimalli. Digitaalisesti koostetut mallit sisältävät rakennuksen täsmällisen geometrian ja tiedot, joita tarvitaan rakentamisen, osien valmistuksen ja hankintatoimen tukena rakennusvaiheessa."