Tekla Global BIM Awards 2020 on alkanut

Maailmanlaajuisessa kilpailussa ovat mukana paikallisten Tekla BIM Awards 2019 ja 2020 -kilpailujen voittajat. Yli 120 upeaa projektia kilpailee kahdeksassa kategoriassa.

Virtuaalinen tapahtuma

Tekla käyttäjäpäivä 8.10.2020

Tekla käyttäjäpäivä on tärkeä kouluttautumis- ja verkottumistilaisuus Tekla-käyttäjille ympäri maan. Tapahtuman ohjelmassa käydään läpi uusimman Tekla Structures -version ominaisuuksia, sekä muita Trimblen ohjelmistojen käyttöön liittyviä teknisiä esityksiä.

Tekla News Kesä 2020


Tekla 2020

Suunnittele & ORKESTROI

Niin musiikki kuin rakentaminenkin vaatii yhteistyötä. Lukuisilla yhteistyötä parantavilla päivityksillään ja ominaisuuksillaan, Tekla 2020 avaa mahdollisuuden täydellisesti orkestroituun tietomallipohjaiseen työskentelyyn.


COVID-19: Kuinka voimme tukea etätyöskentelyäsi

Trimble toimii täydellä teholla maailmanlaajuisesti ja tukee työskentelyäsi yli poikkeuksellisen ajan. Olemme koonneet etätyöskentelyäsi helpottamaan tietopaketin Trimblen ratkaisuista. Avoin yhteistyö ja etätyöskentelyn tukeminen ovat tärkeä osa tuotteitamme ja palvelujamme.

Päivitämme säännöllisesti lisää tietoa saataville.

Tekla BIM Awards 2020 - Suomi ja Baltia

Voittajat julkaistu!

Tekla BIM Awards Suomi & Baltia nostaa esiin menestyksekkäitä projekteja, joiden toteutuksessa on käytetty Tekla-ohjelmistoja. Parhaat projektit osallistuvat myös Tekla Global BIM Awards 2020 -kilpailuun ja saavat suurta kansainvälistä näkyvyyttä.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: Yleinen sarja ja pienet projektit.

Koulutukset

Tarjoamme valmiita kurssikokonaisuuksia ja asiakaskohtaisia koulutuksia Tekla Structures-, Tekla Tedds-, Tekla Structural Designer-, Vico- ja Trimble Connect -ohjelmistojen käyttöön.

Uusi ura Trimblessä


Suomenkieliset webinaarit

Ilmaiset suomenkieliset webinaarit on useimmiten suunnattu Tekla Structures -käyttäjille, ja ne keskittyvät ohjelmiston käyttöön. Aika ajoin ohjelmassa on muutakin.

BIM eli rakennuksen tietomalli

"BIM-teknologialla (Building Information Modeling) rakennuksesta luodaan digitaalisesti yksi tai useampi todellisuutta vastaava virtuaalimalli. Digitaalisesti koostetut mallit sisältävät rakennuksen täsmällisen geometrian ja tiedot, joita tarvitaan rakentamisen, osien valmistuksen ja hankintatoimen tukena rakennusvaiheessa."