Tekla BIM Awards 2021

Voittajat julkaistu!

Tekla BIM Awards Suomi & Baltia nostaa esiin menestyksekkäitä projekteja, joiden toteutuksessa on käytetty Tekla-ohjelmistoja. Parhaat projektit osallistuvat myös Tekla Global BIM Awards 2022 -kilpailuun ja saavat suurta kansainvälistä näkyvyyttä.

Tekla 2021 nyt saatavilla

Nyt on aika tehdä asiat paremmin!

On aika ajatella asiat uusiksi.
Se on enemmän kuin muutos.

COVID-19: Kuinka voimme tukea etätyöskentelyäsi

Trimble toimii täydellä teholla maailmanlaajuisesti ja tukee työskentelyäsi yli poikkeuksellisen ajan. Olemme koonneet etätyöskentelyäsi helpottamaan tietopaketin Trimblen ratkaisuista. Avoin yhteistyö ja etätyöskentelyn tukeminen ovat tärkeä osa tuotteitamme ja palvelujamme.

Päivitämme säännöllisesti lisää tietoa saataville.

Koulutukset

Tarjoamme valmiita kurssikokonaisuuksia ja asiakaskohtaisia koulutuksia Tekla Structures-, Tekla Tedds-, Tekla Structural Designer-, Vico- ja Trimble Connect -ohjelmistojen käyttöön.

2020-tekla-retention-koulutukset.png

Uusi ura Trimblessä


Suomenkieliset webinaarit

Ilmaiset suomenkieliset webinaarit on useimmiten suunnattu Tekla Structures -käyttäjille, ja ne keskittyvät ohjelmiston käyttöön. Aika ajoin ohjelmassa on muutakin.

2020-tekla-retention-webinaarit.png

BIM eli rakennuksen tietomalli

"BIM-teknologialla (Building Information Modeling) rakennuksesta luodaan digitaalisesti yksi tai useampi todellisuutta vastaava virtuaalimalli. Digitaalisesti koostetut mallit sisältävät rakennuksen täsmällisen geometrian ja tiedot, joita tarvitaan rakentamisen, osien valmistuksen ja hankintatoimen tukena rakennusvaiheessa."

Tekla Global BIM Awards 2020 -voittajat on julkaistu!

Maailmanlaajuisessa kilpailussa oli mukana paikallisten Tekla BIM Awards 2019 ja 2020 -kilpailujen voittajat. Yli 130 upeaa projektia kilpaili kahdeksassa kategoriassa. Onnittelut voittajille!

Trimblen uusi toimitila Espoon Leppävaarassa

Rakennetaan tarkalla tiedolla

Hankkeessa hyödynnetään tietomallinnusta osana virtuaalista suunnittelu- ja rakennustapaa Trimblen ohjelmistoilla ja laitteilla. Tarkalla tiedolla ja reaaliaikaisessa yhteistyössä rakennettaessa ihmiset, projektin vaiheet ja prosessit toimivat saumattomasti yhteen niin, että rakennuksen suunnittelun, toteutuksen ja käytön koko elinkaari saadaan optimoitua.