Älä enää odota

TEKLA STRUCTURES 20 asettaa riman tietomalliohjelmistoille. Rakentamishanketta alusta loppuun asti tukevat työkalut avaavat aivan uusia mahdollisuuksia. Päivitys uusimpaan versioon tehostaa työtä. Malliin tuodut monimutkaiset geometriset muodot saa helposti muunnettua natiiviosiksi, mikä helpottaa niiden käsittelyä. Mallinnusparannuksista mainittakoon kuorilaatat ja hitsien parannukset. Teklan avoin lähestymistapa tietomallintamiseen takaa sen, että yhteistyön edellytykset kehittyvät versio versiolta.

Älä enää odota – lataa uusi Tekla Structures

 
Share Share Share

Uutta

Screens

Teräsrakenteet

Tekla Structures 20 tehostaa tuotannonsuunnittelua ja valmistusta niin toimistossa kuin konepajallakin. Yhteistyö koko arvoketjun läpi tehostuu, kun yhteentoimivuutta muiden ohjelmistojen kanssa on parannettu.

Uusiin toiminnallisuuksiin kuuluu hitsien luominen ja visualisointi sekä automaattiset hitsien esivalmistelut.

Hitsien automaattiset esivalmistelut auttavat säästämään aikaa ja varmistamaan hitsaussauman eheyttä – Testikäyttäjä

 

Screens

Betonielementit

Tekla Structures 20 tuo lisää tehokkaita mallinnustyökaluja betonielementtien valmistajille ja suunnittelijoille. Mallin jäsentäminen, tuotannon suunnittelu ja hankinta tehostuu workflow-työkalujen avulla. Kuori-, ontelo- ja muiden betonilaattojen mallintamiseen ja muokkaamiseen on tarjolla uusi ja helppokäyttöinen Floor Tool -työkalu. Yksittäisten raudoitteiden, raudoitusryhmien ja verkkojen muokkaus on helpompaa kuin aikaisemmin. Valuyksikköpiirustusten (cast-unit drawing) luominen sujuu joustavasti uuden mitoitustoiminnallisuuden avulla ja raudoitusten etäisyyksien tarkastaminen mallissa onnistuu päivitetyillä Clash Checking -työkaluilla.

Suorakäyttötila on paljon intuitiivisempi tapa mallintaa ja se nopeuttaa koko prosessia. – Testikäyttäjä

 

Screens

Rakennesuunnittelu

Tekla Structures 20 tuo apua yhteistyöhön ja työn koordinointiin. Käyttämällä muiden projektiosapuolien jo kertaalleen luomia muotoja ja geometrioita on mahdollista säästää aikaa ja välttää virheitä. Comment Toolin avulla on helppo viestiä nopeasti ja selkeästi. Osien tuonti ja vienti Trimble Sketch Up -ohjelmistoon auttaa selventämään suunnittelun päämäärää muille osapuolille.

Uudessa versiossa on lisää linkkejä A&D -laskentaohjelmistoihin, ja Aveva PDMS sekä Intergraph Smart 3D -yhteentoimivuus varmistaa, että tuotantolaitoksen rakenteet ja prosessin laitteet sopivat yhteen. Piirustusten uusien ominaisuuksien avulla revisioiden käsittely ja tulostus on helpompaa.

Import Part -toiminnallisuus on kauan odotettu ja tärkeä; sen avulla saamme monimutkaisetkin muodot Teklaan. Ja sen käyttäminen on helppoa – Testikäyttäjä

 

Screens

Workflow

Sujuva työnkulku Tekla Structures 20:n avulla – uudet ja kehittyneet toiminnallisuudet, kuten Organizer, Task Manager, ja Clash Check Manager.

Organizer hyödyttää jokaista paremman ja tehokkaamman mallitiedon hallinnan ja lisääntyneen automaation avulla. Lisäksi se on entistä helppokäyttöisempi. Parannettu suorakäyttöisyys helpottaa moduulilinjojen hallintaa. Task Manager on järjestelmällinen keino hallita suunnittelua ja suunnitella valmistusta ja asennusta. Clash Check Manager auttaa ylläpitämään suunnittelun korkeaa laatua – mallista löytyvät törmäykset on helppo priorisoida, kommunikoida, delegoida ja koordinoida.

Totta puhuen en osannut kuvitella Tekla Structuresiin Organizerin kaltaista automaattista toiminnallisuutta lähitulevaisuudessa! Ihan mahtavaa! Tuskin maltan odottaa, että pääsen käyttämään tätä päivittäisessä työssä. – Testikäyttäjä

 

Ylläpito

Tekla Structures 20 on kaikkien ylläpidossa olevien asiakkaiden saatavilla. Samoin heille kuuluu kaikki vuonna 2014 julkaistavat muut päivitykset, sadat lisäosat, linkit ja muut työkalut Ekstranetissä.

Suositukset

Yhteystiedot