2-3 april 2020, Göteborg

Användardagarna växer!

Välkommen att delta på Trimble Basecamp 2020 – våra gemensamma användardagar för Novapoint, Quadri, Tekla Structures och Trimble Connect.

Trimble Basecamp 2020
Tekla webbseminarium 4 december, 2019

Varför använder stålkonstruktörer Tekla Model Sharing?

I detta webbseminarium kommer du att höra från kunder som har kunnat öka sin produktivitet och omfattning av arbetet genom att dela modeller effektivt med andra. Oavsett om du arbetar med stora projekt eller små, ensam eller tillsammans med externa stålkonstruktörer, hjälper delade Tekla-modeller dig att effektivisera din tid.

Tekla webbseminarium 12 december, 2019

Funktionaliteten Base points i Tekla Structures

I detta webinar visar vi hur du kan nyttja funktionaliteten Base point i Tekla Structures. Base points, sk. kontrollpunkter ger dig möjlighet att använda koordinatsystem baserat på verkliga koordinater eller byta koordinatsystem för interoperabilitet och samarbete.

Tekla 2019

De nya 2019-versionerna av Tekla-programvaran erbjuder förbättringar och nya funktioner för att öka produktiviteten och skapa smidigare arbetsflöden. Med förbättringar för ritningsproduktion, stål- och armeringsdetaljer, platsgjuten- och prefabricerad betong, konstruktionsdesign och samarbete, är Teklas uppgift att göra ditt arbete enklare och snabbare.

Utbilda dig inom BIM

Utbildningar i Tekla

Bygg din framtid inom byggkonstruktion

Bli Tekla-ambassadör

Tekla-ambassadörsplatser finns för studenter på:
MÄLARDALENS HÖGSKOLA
KUNGLIGA TEKNISKA HÖGSKOLAN
CHALMERS

Control throughout the structural workflow at your fingertips

Vad är BIM?

“Med BIM-teknologi (byggnadsinformationsmodellering) konstrueras en eller flera exakta virtuella modeller av en byggnad digitalt. De stöttar design genom dess faser, vilket möjliggör bättre analys och kontroll än manuella processer. När de är färdiga innehåller de datorgenererade modellerna exakt geometri och data som behövs för att stödja konstruktion, tillverkning och upphandling, genom vilken byggnaden realiseras.”