Tekla Structures BIM-software

Vi tester og udvikler løbende Tekla Structures og hjælper dig med at komme i gang med det.

Modeller, der er oprettet med Tekla-software, indeholder de nøjagtige, pålidelige og detaljerede informationer, der kræves for at opnå vellykket bygningsinformationsmodellering (BIM) og et korrekt udført anlægsprojekt. Glæd dig til et smidigere workflow i din virksomhed med Tekla Structures og bygbare modeller.

Tekla kan bruges til alle materialer og de mest komplekse konstruktioner – du sætter grænserne. Vores kunder har brugt Tekla Structures til stadioner, offshore-konstruktioner, anlæg og fabrikker, beboelsesejendomme, broer og højhuse. 

Hjælp til implementering

Teklas medarbejdere og vores forhandlere hjælper med implementering af softwaren. Vi kommer tæt på vores kunder og tilbyder lokal support og undervisning. 

Åben tilgang til bygningsinformationsmodellering (BIM)

Tekla er klar til brug, men du kan optimere det, hvis du vil. Tekla har en åben tilgang til BIM, og du kan derfor køre andre udbyderes løsninger og produktionsmaskineri og stadig kommunikere med Tekla. Udvidelse og forbedring af Tekla Structures er let med programgrænsefladen Tekla Open API.

Kontakt os for at få oplyst, om Tekla kan bruges sammen med dine systemer

Én softwareløsning, forskellige konfigurationer og miljøer

Tekla Structures er én softwareløsning, der har forskellige konfigurationer, som dækker vores kunders forskellige behov.

Tekla Structures har 30 lokaliserede miljøer og 14 brugergrænsefladesprog, som gør det lettere at anvende og implementere softwaren rundt om i verden. 

Vigtigste fordele

  • Samarbejd og integrer med en åben BIM-tilgang.
  • Modellér alle materialer.
  • Håndter selv de mest komplekse konstruktioner. 
  • Opret nøjagtige, bygbare modeller.
  • Lad information flyde fra projektering og detaljering til byggepladsen.