Tekla Structures BIM-programvara

Vi utvecklar och testar Tekla Structures samt hjälper dig att komma igång.

Modeller som skapas med Tekla programvara har den exakta, tillförlitliga och detaljerade information som krävs för byggnadsinformationsmodellering och uppförande av konstruktioner. Njut av ett smidigare arbetsflöde i företaget med Tekla Structures och byggbara modeller.

Tekla fungerar med alla material och även de mest komplexa strukturerna - det är du själv som sätter gränserna. Våra kunder har använt Tekla Structures för att konstruera arenor, offshore-byggnader, fabriker, bostadshus, broar och skyskrapor.

Hjälp med implementeringen

Teklas anställda och våra återförsäljare hjälper gärna till att implementera programvaran. Vi värnar om närheten till våra kunder och erbjuder lokal support och utbildningar.

En öppen lösning för byggnadsinformationsmodellering

Tekla är klart att användas direkt men går att optimeras om du vill. Tack vare Teklas öppna lösning för BIM kan du köra andra leverantörers lösningar och tillverkningsmaskiner och koppla dessa till Tekla. Det är enkelt att utöka och förbättra Tekla Structures med applikationsgränssnittet Tekla Open API™.

Kontakta oss för att kontrollera om Tekla fungerar med dina system

En enda programvarulösning för olika konfigurationer och miljöer

Tekla Structures är en programvarulösning med olika konfigurationer för kundernas alla behov.

Tekla Structures har 30 lokaliserade miljöer och ett användargränssnitt med stöd för 14 olika språk, allt för att göra det enklare att använda och implementera programvaran runt om i världen.

Viktiga fördelar

  • Samarbeta och integrera med en öppen lösning för BIM.
  • Modellera alla material.
  • Hantera även de största, mest komplexa konstruktioner.
  • Skapa exakta, byggbara modeller.
  • Låt informationen flöda, från design och projektering till själva byggplatsen.