HR image 4
Application start date: 
March 2, 2015
Application deadline: 
March 19, 2015

Vesihuollon verkkotietojärjestelmän konsultti

Oletko kiinnostunut työskentelemään vesihuollon johtavan verkkotietojärjestelmän parissa? Haluatko olla mukana kehittämässä vesihuoltoalaa uudelle tasolle?

Vesihuoltoliiketoiminnan kasvaessa haemme vesihuollon osaajaa verkkotietojärjestelmän konsultiksi.

Vesihuoltosektorilla palvelemme toimijoita, jotka työskentelevät vesihuoltoverkoston parissa. Tarjoamme ohjelmistoratkaisun verkko-omaisuuden dokumentointiin ja hallintaan. Trimble NIS -verkkotietojärjestelmä tukee vesihuoltoyhtiöiden tärkeimpiä tehtäviä: suunnittelusta dokumentointiin ja kunnossapidosta omaisuudenhallintaan, käyttötoimintaan sekä asiakaspalveluun.

Vesihuoltoalan konsulttina vastaat nimetyistä asiakkuuksista läheisessä yhteistyössä myynnin kanssa sekä kotimaassa että lähialueilla. Hyödynnät vesihuolto-osaamistasi etsiessäsi yhteistyössä asiakkaan kanssa ratkaisuja vesihuoltoverkoston hallintaan liittyviin kysymyksiin. Työtehtävät liittyvät sekä järjestelmän käyttöönottoon uusilla asiakkailla että järjestelmän käytön tehostamiseen ja laajentamiseen olemassa olevilla asiakkailla.

Toimenkuvaasi kuuluu:

  • asiakkaiden konsultointi,
  • järjestelmän käyttöönottoon liittyvät tehtävät,
  • asiakkaiden kouluttaminen sekä
  • osallistuminen palvelutarjonnan kehittämiseen

Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Espoossa.

Odotamme sinulta:

  • Vesihuoltotoimialan tuntemusta sekä halua seurata alan kehitystä ja kehittyä työssäsi
  • Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteista ja järjestelmällistä työskentelytapaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Matkustushalukkuutta
  • Soveltuvaa koulutusta (korkeakoulu/AMK)

Arvostamme kokemusta vesihuoltoyhtiöiden toimintatavoista. Eduksesi on myös Trimble NIS (Tekla NIS) -osaaminen sekä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

 

Tarjoamme sinulle alan johtavan verkkotietojärjestelmän, arvostetun ja vaativan asiakaskunnan sekä avoimen ja innostavan työyhteisön kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan. Lisäksi toimenkuva sisältää mahdollisuuden seurata ja vaikuttaa vesihuoltoalan kehitykseen sekä kehittää omaa vesihuolto-osaamistasi mm. osallistumalla alan tärkeimpiin tapahtumiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultointipäällikkö Jenni Malmlund, puh. 040 590 1899, maanantaina 09.03.2015 klo 14-16 ja maanantaina 16.3. klo 14-16. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään torstaina 19.03.2015 tästä linkistä.

***

Ohjelmistoyhtiö Tekla on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, infra- ja energiatoimialoilla toimiville asiakkailleen yhä merkittävämpiä kilpailuetuja. Teklasta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Navigation Ltd:tä heinäkuussa 2011. Trimble Energy & Public Administration – yksikössä kehitetään ohjelmistoratkaisuja energia-, julkishallinnon ja vesihuollon toimialoille. Tarjoamme asiakkaillemme korkealuokkaisia prosessitukityökaluja suunnittelusta rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon ja mahdollistamme erittäin laadukkaiden asiakaspalveluratkaisujen rakentamisen. www.tekla.com