HR image 4
Application start date: 
October 15, 2014
Application deadline: 
November 3, 2014

Sähkönjakelun osaaja verkkotietojärjestelmän asiakastukeen / ryhmäpäälliköksi, Espoo

Haluatko kehittyä sähkönjakelun johtavan verkkotietojärjestelmän ammattilaiseksi? Haluatko varmistaa, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua? Oletko kiinnostunut ratkaisemaan monimutkaisiakin ongelmia?

Haemme Trimble NIS ja Trimble DMS –verkkotietojärjestelmän asiakastukeen ohjelmistoasiantuntijaa tai tukitiimin ryhmäpäällikköä.

Sähkönjakelun sektorilla tarjoamme sähköyhtiöille ohjelmistoratkaisun modernin sähköverkon hallintaan ja jakeluprosessin tehtävien suorittamiseen suunnittelusta rakentamiseen, käyttötoimintaan, kunnossapitoon ja asiakaspalveluun.

Ohjelmistoasiantuntijana annat sähkönjakelun asiakkaillemme laadukasta sovellustukea sekä ohjelmistoteknisissä että käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja huolehdit luotettavista versiotoimituksista. Toimenkuvaasi kuuluu myös ulkomaisten tytäryhtiöidemme ja yhteistyökumppaneidemme tukeminen. Tehtävään ei sisälly ohjelmointia tai ohjelmistomäärittelytyötä.

Asiakastuessa työskennellessäsi olet merkittävässä asemassa: Hallitset Trimble NIS / Trimble DMS -järjestelmän sekä teknisesti että toiminnallisesti, ja ymmärrät, mitä asiakkaamme haluavat saavuttaa järjestelmää käyttäessään. Hyödynnät sähkönjakelun osaamistasi etsiessäsi ratkaisuja järjestelmän käytössä ilmeneviin ongelmiin. Toimit yhteistyössä konsulttien ja tuotekehityksen asiantuntijoiden kanssa sekä havainnoit ja välität eteenpäin asiakkaiden tarpeita järjestelmän kehittämiseen liittyen.

Ryhmäpäällikkönä pääosa työajastasi kuluu yhtenä tiimin jäsenenä sähkönjakelusektorin sovellustuessa ja versiotoimituksissa työskentelyyn. Lisäksi vastaat Trimble NIS –asiakastukitiimin laadukkaasta toiminnasta ja sen kehittämisestä, sekä toimit henkilöesimiehenä kolmelle tiimin jäsenelle. Trimble NIS -tukitiimi palvelee sähkönjakelu-asiakkaiden lisäksi vesihuolto-, kaukolämpö- ja kaasusektoreiden asiakkaitamme.

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee pääkonttorissamme Espoossa.

Ohjelmistoasiantuntijana odotamme sinulta:

  • Sähkönjakeluverkostojen osaamista
  • Yhteistyökykyä ja kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun
  • Palvelualttiutta
  • Tunnollisuutta ja asioiden loppuunvientikykyä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Soveltuvaa koulutusta (korkeakoulu/AMK).

Ryhmäpäällikkönä odotamme sinulta lisäksi:

  • Esimieskokemusta tai vahvoja valmiuksia kehittyä esimiestehtävään
  • Proaktiivista otetta toiminnan kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa

Arvostamme osaamista sähkönjakelun IT-ratkaisuista ja erityisesti verkkotietojärjestelmistä. Eduksesi on myös Trimble NIS ja Trimble DMS (Tekla NIS / Tekla DMS) -tuntemus sekä ymmärrys palvelinympäristöistä ja tietokannoista.

Tarjoamme sinulle alan johtavan verkkotietojärjestelmän, arvostetun ja vaativan asiakaskunnan sekä avoimen ja innostavan työyhteisön kansainvälisesti menestyvässä ohjelmistotalossa, jossa osaamistasi arvostetaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakastukipäällikkö Pauliina Kokkonen, puh. 040 743 0073, perjantaina 24.10.2014 klo 9.00-12.00 ja keskiviikkona 29.10.2014 klo 9.00-12.00.

Toimitathan hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään maanantaina 3.11.2014 TÄNNE.

Tekla Oy
Ohjelmistoyhtiö Tekla on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, infra- ja energiatoimialoilla toimiville asiakkailleen yhä merkittävämpiä kilpailuetuja.

Teklalla on asiakkaita yli 100 maassa, toimisto yli 20 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 700 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Teklasta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Navigation Ltd:tä heinäkuussa 2011. Trimble on usealla alalla toimiva teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaaksossa. www.tekla.com