HR image 2
Application start date: 
August 22, 2014
Application deadline: 
September 11, 2014

Sähkönjakelun osaaja verkkotietojärjestelmän asiakastukeen/ ryhmäpäälliköksi, Trimble Energy & Public Administration, Espoo

Haluatko kehittyä sähkönjakelun johtavan verkkotietojärjestelmän ammattilaiseksi? Haluatko varmistaa, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua? Oletko kiinnostunut ratkaisemaan monimutkaisiakin ongelmia?

Haemme Trimble NIS ja Trimble DMS –verkkotietojärjestelmän asiakastukeen ohjelmistoasiantuntijaa tai tukitiimin ryhmäpäällikköä.

Sähkönjakelun sektorilla tarjoamme sähköyhtiöille ohjelmistoratkaisun modernin sähköverkon hallintaan ja jakeluprosessin tehtävien suorittamiseen suunnittelusta rakentamiseen, käyttötoimintaan, kunnossapitoon ja asiakaspalveluun.

Ohjelmistoasiantuntijana annat sähkönjakelun asiakkaillemme laadukasta sovellustukea sekä ohjelmistoteknisissä että käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja huolehdit luotettavista versiotoimituksista. Toimenkuvaasi kuuluu myös ulkomaisten tytäryhtiöidemme ja yhteistyökumppaneidemme tukeminen. Tehtävään ei sisälly ohjelmointia tai ohjelmistomäärittelytyötä.

Asiakastuessa työskennellessäsi olet merkittävässä asemassa: Hallitset Trimble NIS / Trimble DMS -järjestelmän sekä teknisesti että toiminnallisesti, ja ymmärrät, mitä asiakkaamme haluavat saavuttaa järjestelmää käyttäessään. Hyödynnät sähkönjakelun osaamistasi etsiessäsi ratkaisuja järjestelmän käytössä ilmeneviin ongelmiin. Toimit yhteistyössä konsulttien ja tuotekehityksen asiantuntijoiden kanssa sekä havainnoit ja välität eteenpäin asiakkaiden tarpeita järjestelmän kehittämiseen liittyen.

Ryhmäpäällikkönä pääosa työajastasi kuluu yhtenä tiimin jäsenenä sähkönjakelusektorin sovellustuessa ja versiotoimituksissa työskentelyyn. Lisäksi vastaat Trimble NIS –asiakastukitiimin laadukkaasta toiminnasta ja sen kehittämisestä, sekä toimit henkilöesimiehenä kolmelle tiimin jäsenelle. Trimble NIS -tukitiimi palvelee sähkönjakelu-asiakkaiden lisäksi vesihuolto-, kaukolämpö- ja kaasusektoreiden asiakkaitamme.

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee pääkonttorissamme Espoossa.

Ohjelmistoasiantuntijana odotamme sinulta:

  • Sähkönjakelutoimialan tuntemusta
  • Yhteistyökykyä ja kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun
  • Palvelualttiutta
  • Tunnollisuutta ja asioiden loppuunvientikykyä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Soveltuvaa koulutusta (korkeakoulu/AMK).

Ryhmäpäällikkönä odotamme sinulta lisäksi:

  • Esimieskokemusta tai vahvoja valmiuksia kehittyä esimiestehtävään
  • Proaktiivista otetta toiminnan kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa

Arvostamme osaamista sähkönjakelun IT-ratkaisuista ja erityisesti verkkotietojärjestelmistä. Eduksesi on myös Trimble NIS ja Trimble DMS (Tekla NIS / Tekla DMS) -osaaminen sekä ymmärrys palvelinympäristöistä ja tietokannoista.

Tarjoamme sinulle alan johtavan verkkotietojärjestelmän, arvostetun ja vaativan asiakaskunnan sekä avoimen ja innostavan työyhteisön kansainvälisesti menestyvässä ohjelmistotalossa, jossa osaamistasi arvostetaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakastukipäällikkö Pauliina Kokkonen, puh. 040 743 0073, tiistaina 2.9.2014 klo 9.00-12.00 ja maanantaina 8.9.2014 klo 9.00-12.00.

Toimitathan hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään torstaina 11.9.2014 TÄNNE.

Trimble Energy & Public Administration develops software solutions for energy distribution, public administration and water industries. The business unit offers its customers high-end process support tools from planning to construction, operation and maintenance and enables building up first-class customer service solutions. Modularity, extensive GIS capabilities and interoperability with other systems are essential capabilities of the solutions.