HR image 4
Application start date: 
November 26, 2014
Application deadline: 
December 11, 2014

Sähköinsinööri tai sähkövoimatekniikan DI Trimble NIS / DMS -asiakastukeen

Haemme Trimble NIS ja Trimble DMS –verkkotietojärjestelmän asiakastukeen palveluhenkistä ohjelmistoasiantuntijaa.

Trimble NIS ja Trimble DMS on ohjelmistoratkaisu sähköyhtiöille modernin sähköverkon hallintaan. Ratkaisu kattaa jakeluprosessin tehtävien suorittamisen suunnittelusta rakentamiseen, käyttötoimintaan, kunnossapitoon ja asiakaspalveluun.

Ohjelmistoasiantuntijana annat sähkönjakelun asiakkaillemme laadukasta sovellustukea sekä ohjelmistoteknisissä että käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Huolehdit myös luotettavista versiotoimituksista. Hallitset Trimble NIS / Trimble DMS -järjestelmän sekä teknisesti että toiminnallisesti, ja ymmärrät, mitä asiakkaamme haluavat saavuttaa järjestelmää käyttäessään. Toimenkuvaasi kuuluu myös ulkomaisten tytäryhtiöidemme ja yhteistyökumppaneidemme tukeminen.

Tehtävään ei sisälly ohjelmointia tai ohjelmistomäärittelytyötä. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee pääkonttorissamme Espoossa.

 

Odotamme sinulta:

– Sähkönjakeluverkostojen hyvää osaamista

– Yhteistyökykyä ja kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun

– Palvelualttiutta ja aktiivista otetta

– Tunnollisuutta, tarkkuutta ja asioiden loppuunvientikykyä

– Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

– Soveltuvaa koulutusta (korkeakoulu/AMK).

 

Arvostamme osaamista sähkönjakelun IT-ratkaisuista ja erityisesti verkkotietojärjestelmistä. Eduksesi on myös Trimble NIS ja Trimble DMS -tuntemus sekä ymmärrys palvelinympäristöistä ja tietokannoista.

 

Tarjoamme sinulle alan johtavan verkkotietojärjestelmän, arvostetun ja vaativan asiakaskunnan sekä avoimen ja innostavan työyhteisön kansainvälisesti menestyvässä ohjelmistotalossa, jossa osaamistasi arvostetaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakastukipäällikkö Pauliina Kokkonen, puh. 040 743 0073, maanantaina 1.12.2014 klo 12.00-15.00 ja tiistaina 9.12.2014 klo 12.00-15.00.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen meille viimeistään torstaina 11.12.2014 tämän linkin kautta.

 

Tekla Oy

Ohjelmistoyhtiö Tekla on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, infra- ja energiatoimialoilla toimiville asiakkailleen yhä merkittävämpiä kilpailuetuja.

Teklalla on asiakkaita yli 100 maassa, toimisto yli 20 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 700 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Teklasta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Navigation Ltd:tä heinäkuussa 2011. Trimble on usealla alalla toimiva teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaaksossa. www.tekla.com

******************

"Yritys on toiminnallaan esimerkillisellä tavalla rakentanut motivoivaa, humaania ja avointa yrityskulttuuria, josta koko henkilöstö tuntee ylpeyttä."

 -Yrityskulttuuriteko -palkinto v. 2014, Tulevaisuuden Työpaikat