Application start date: 
September 24, 2013
Application deadline: 
October 4, 2013

Konversioasiantuntija tiedonjalostuspalveluihin / Conversion Specialist

Oletko kiinnostunut ratkaisemaan haasteita, jotka liittyvät digitaalisten tietojen hallintaan, jalostamaan paikkatietoaineistoja sekä siirtämään aineistoja tietojärjestelmästä toiseen? Oletko valmis toteuttamaan ja hallinnoimaan isompia ja pienempiä projekteja?

Tekla Solutions -ohjelmistoratkaisut infra- ja energiatoimialoille tarjoavat ensiluokkaiset välineet tiedon hallintaan ja prosessien tehostamiseen. Ohjelmistoratkaisujen tueksi tarjoamme asiakkaillemme korkealuokkaisia tiedonjalostuspalveluita, joiden avulla asiakkaamme pystyvät nopeuttamaan uusien sovellusten käyttöönottoa ja parantamaan olemassa olevaa aineistoa.

Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti Tekla I&E -liiketoiminta-alueen tietojärjestelmiin liittyvien tiedonjalostuspalvelutöiden suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen.

Odotamme henkilöltä:

  • Ongelmanratkaisu- , organisointi- ja yhteistyökykyä
  • Relaatiotietokanta- ja SQL-kielen osaamista
  • C/C++ ohjelmointiosaamista
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Työtehtävään soveltuvaa koulutusta (Korkeakoulu / AMK)

Arvostamme:

  • Sähkö- tai kaukolämpöverkkojen tuntemusta
  • Kokemusta Tekla NIS -tietojärjestelmästä
  • Palveluasennetta ja pitkäjänteisyyttä

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä ammattimaisessa, innovatiivisessa ja asiakkaisiin sitoutuneessa työympäristössä. Laita hakemus ja voit olla osa vahvasti menestyvää joukkoamme.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Tero Kallio. Teron tavoittaa parhaiten 1.10. klo 9-11 tai 3.10. klo 9-11. puh. 040 576 0195, tero.kallio@tekla.com

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään perjantaina 4.10.2013 osoitteeseen career@tekla.com

 

Tekla Oy

Ohjelmistoyhtiö Tekla on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, infra- ja energiatoimialoilla toimiville asiakkailleen yhä merkittävämpiä kilpailuetuja.

Teklalla on asiakkaita yli 100 maassa, toimisto 15 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä lähes 600 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Teklasta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Navigation Ltd:tä heinäkuussa 2011. Trimble on usealla alalla toimiva teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaaksossa. www.tekla.com