Tulevaisuuden työpaikat
Application start date: 
December 4, 2014
Application deadline: 
January 22, 2015

Konsultti / IT-osaaja, Trimble Energy & Public Administration

Haemme Konsulttia / IT-osaajaa julkishallinnon toimialayksikköön Trimble Energy & Public Administration liiketoiminta-alueelle.
 
Julkishallinnon toimialayksikkö  on osa Trimblen Energy & Public Administration -liiketoiminta-aluetta ja palvelee kunnallisia, seudullisia ja valtiollisia organisaatioita ja toimijoita, jotka työskentelevät kunnallisen rakennusprosessin ja siihen liittyvien teknisten ja ympäristöpalvelujen parissa. Tarjoamme kunnille ohjelmistoratkaisuja rakennetun ympäristön tietojen hallintaan sekä yhdyskuntatoimen tehtävien suorittamiseen maankäytön suunnittelusta rakennusvalvontaan, omaisuudenhallintaan ja asiakaspalveluun. 

Konsulttina tulet työskentelemään osana julkishallinnon tiimiä, jonka tavoitteena on kehittää toimivampaa yhteiskuntaa ja parempaa elinympäristöä. Olet mukanamme rakentamassa tulevaisuuden palveluita kuntalaisen sähköiseen vaikuttamiseen ja verkkoasiointiin.

Työ sisältää ohjelmistojen teknistä käyttöönottoa ja ylläpitoa, järjestelmien konfigurointia, rajapintamäärityksiä ja integraatioratkaisujen toteuttamista. Osallistut myös palvelutarjonnan suunnitteluun ja kehittämiseen sekä tarvittaessa muihin osastolla suoritettaviin tehtäviin.

Odotamme sinulta: 

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (korkeakoulu / AMK / voit olla myös opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija)
 • Seuraavien teknologioiden vahvaa tuntemusta:
  • Windows-palvelimet ja verkkoratkaisut
  • IIS, Web-tekniikat ja -sovellukset, WS-rajapinnat
  • Autentikointiratkaisut
  • SQL (Oracle ja SQL Server)
  • XML
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista asennetta muuttuvassa ympäristössä
 • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja, kykyä soveltaa asiantuntemustasi sekä halua jakaa sitä muiden kanssa
 • Halua oppia uutta ja kehittää sekä omaa että tiimin toimintaa
 • Oma-aloitteista, tunnollista, pitkäjänteistä ja järjestelmällistä työskentelytapaa.

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee pääkonttorissamme Espoossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä kansainvälisesti menestyvässä, hyvän työilmapiirin omaavassa ohjelmistotalossa. Meillä teet haasteellista työtä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi huippuammattilaisten joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultointipäällikkö Jussi Laaksonen. puh. 040 566 2005 torstaina 11.12. klo 11 – 16 tai perjantaina 2.1. klo 12 – 15. 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen tämän HAKEMUSLOMAKKEEN kautta viimeistään torstaina 22.1.2015.

 

Tekla Oy
Ohjelmistoyhtiö Tekla on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, infra- ja energiatoimialoilla toimiville asiakkailleen yhä merkittävämpiä kilpailuetuja.

Teklalla on asiakkaita yli 100 maassa, toimisto yli 20 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 700 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Teklasta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Navigation Ltd:tä heinäkuussa 2011. Trimble on usealla alalla toimiva teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaaksossa. www.tekla.com