Application start date: 
May 30, 2014
Application deadline: 
June 15, 2014

Konsultti, Energianjakelun Verkkotietojärjestelmä, Trimble Energy & Public Administration, Espoo

Haluatko työskennellä energianjakelualan johtavan verkkotietojärjestelmän parissa? Haluatko varmistaa, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua?

Infratoimialoilla ja energian jakelussa on kyse merkittävistä asioista. Rakennetun ympäristön on palveltava ihmisten ja yritysten tarpeita, ja sen on oltava sopusoinnussa luonnon kanssa. Sähkön- ja vedenjakelun on toimittava luotettavasti ja laadukkaasti. Teklan energianjakelusektori palvelee laitoksia, yhtiöitä ja organisaatioita, jotka työskentelevät sähkö-, kaukolämpö-, kaasu- ja viestiverkkojen parissa.

Konsulttina vastaat energianjakelunsektorin olemassa olevien asiakkaiden järjestelmäpäivityksistä sekä uusien asiakkaiden kohdalla järjestelmän käyttöönottoon liittyvästä teknisestä konsultoinnista asiakkaan edustajan kanssa. Hyödynnät sujuvasti energianjakeluliiketoiminnan tai sähkönjakelun osaamistasi konsultoidessasi asiakkaamme Trimble NIS järjestelmän käyttöönotossa.

Viisihenkisen konsulttitiimin jäsenenä teet tiivistä yhteistyötä asiakasrajapinnassa sekä Teklan myynnin että asiakaspalvelun kanssa Suomessa ja Baltian alueella. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee pääkonttorissamme Espoossa.

Odotamme sinulta:

  • Energianjakeluliiketoiminnan tai sähkönjakeluverkkojen tuntemusta
  • Tehtävään soveltuvaa yliopisto- tai korkeakoulututkintoa
  • Aloitteellisuutta ja vastuunottokykyä projekteista
  • Kykyä organisoida ja aikatauluttaa omaa työtä sekä sietää painetta
  • Joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä itsenäistä ongelmaratkaisukykyä
  • Halua oppia uutta ja kehittää omaa ja tiimin toimintaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme osaamista energianjakelun IT-ratkaisuista ja erityisesti verkkotietojärjestelmistä. Eduksesi on myös Trimble NIS- (Tekla NIS-/ Tekla DMS-) tai SQL-tietokantaosaaminen.

Tarjoamme sinulle alan johtavan verkkotieto- ja käytöntukijärjestelmän, arvostetun ja vaativan asiakaskunnan sekä avoimen ja asiantuntevan työyhteisön kansainvälisesti menestyvässä ohjelmistotalossa, jossa osaamistasi arvostetaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttitiimin esimies Juha Haikonen, puh +358 40 5911 004 seuraavasti: 3.6. & 4.6. klo 09:00-12:00 ja 11.6. klo 09:00-16:00. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 15.6.2014 osoitteeseen career@tekla.com tai hae paikkaa TÄSTÄ .

 

Tekla Oy
Ohjelmistoyhtiö Tekla on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, infra- ja energiatoimialoilla toimiville asiakkailleen yhä merkittävämpiä kilpailuetuja.

Teklalla on asiakkaita yli 100 maassa, toimisto 14 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä yli 500 henkilöä, joista noin 200 ulkomailla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Tekla on perustettu vuonna 1966 ja on yksi Suomen vanhimmista ohjelmistoyrityksistä. Teklasta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Navigation Limitediä heinäkuussa 2011. Trimble on usealla alalla toimiva teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaaksossa.  www.tekla.com