Application start date: 
March 19, 2014
Application deadline: 
April 1, 2014

Kesätyöntekijä, Finance

Haemme energistä ja tarkkaa kesätyöntekijää Teklan Finance -yksikköön Espooseen.

Tulet avustamaan liiketoimintayksiköitämme erilaisissa taloushallinnon tehtävissä ja toimimaan Finance – tiimimme tukena. Kesän aikana pääset tutustumaan kansainvälisen yrityksen toimintaan.

Taustaltasi voit olla esim. 1. - 2. vuosikurssin kaupallisen alan opiskelija, arvostamme myös kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja SAP R/3 – järjestelmästä. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työt alkavat toukokuun puolivälissä ja jatkuvat elokuun loppuun.

 

Lisätietoja voit kysyä Timo Keinäseltä 25.3. klo 14-15 tai 26.3. klo 14-15, p. 030 661 1773.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 1.4.2014 oheisen linkin kautta:

Hae tästä

***

Tekla Oy

Ohjelmistoyhtiö Tekla on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, infra- ja energiatoimialoilla toimiville asiakkailleen yhä merkittävämpiä kilpailuetuja.

Teklalla on asiakkaita yli 100 maassa, toimisto yli 20 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 700 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Teklasta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Navigation Ltd:tä heinäkuussa 2011. Trimble on usealla alalla toimiva teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaaksossa. www.tekla.com