HR image 2
Application start date: 
August 22, 2014
Application deadline: 
August 22, 2014

Kaukolämmön Verkkotietojärjestelmän Konsultti, Trimble Public & Enegy, Espoo

Oletko kiinnostunut työskentelemään kaukolämpöalan johtavan verkkotietojärjestelmän parissa? Haluatko olla mukana kehittämässä kaukolämpöalaa uudelle tasolle?
Kaukolämpöasiakkaidemme määrän kasvaessa haemme kaukolämmön osaajaa Trimble NIS -verkkotietojärjestelmän konsultiksi.


Kaukolämpösektorilla palvelemme toimijoita, jotka työskentelevät kaukolämpöverkkojen parissa. Tarjoamme ohjelmistoratkaisun verkko-omaisuuden dokumentointiin ja hallintaan. Järjestelmä tukee kaukolämpöyhtiöiden tärkeimpiä tehtäviä: suunnittelusta dokumentointiin ja kunnossapidosta omaisuudenhallintaan, käyttötoimintaan sekä asiakaspalveluun.


Kaukolämpöalan konsulttina vastaat nimetyistä asiakkuuksista kotimaassa läheisessä yhteistyössä myynnin kanssa. Hyödynnät kaukolämpöliiketoiminnan osaamistasi etsiessäsi yhteistyössä asiakkaan kanssa ratkaisuja kaukolämpöverkon hallintaan liittyviin kysymyksiin Trimble NIS -verkkotietojärjestelmän avulla. Työtehtävät liittyvät sekä järjestelmän käyttöönottoon uusilla asiakkailla että järjestelmän käytön tehostamiseen ja laajentamiseen olemassa olevilla asiakkailla.
 

Toimenkuvaasi kuuluu:

 • Asiakkaiden konsultointi,
 • Järjestelmän käyttöönottoon liittyvä konsultointi ja koulutus,
 • Asiakkaiden kouluttaminen sekä
 • Osallistuminen palvelutarjonnan kehittämiseen.
 • Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Espoossa.

Odotamme sinulta:

 • Kaukolämpötoimialan tuntemusta sekä halua seurata alan kehitystä ja kehittyä työssäsi
 • Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Oma-aloitteista ja järjestelmällistä työskentelytapaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Matkustushalukkuutta
 • Soveltuvaa koulutusta (korkeakoulu/AMK)

Arvostamme osaamista kaukolämmön IT-ratkaisuista ja erityisesti verkkotietojärjestelmistä. Eduksesi on myös Trimble NIS (Tekla NIS) -osaaminen.


Tarjoamme sinulle alan johtavan verkkotietojärjestelmän, arvostetun ja vaativan asiakaskunnan sekä avoimen ja innostavan työyhteisön kansainvälisesti menestyvässä ohjelmistotalossa, jossa osaamistasi arvostetaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa konsultointipäällikkö Jenni Malmlund, puh. 040 590 1899, keskiviikkona 03.09.2014 klo 09:00-11:00 ja maanantaina 08.09.2014 klo 12:00-14:00. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään torstaina 11.09.2014 TÄNNE 


Tekla Oy
Ohjelmistoyhtiö Tekla on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, infra- ja energiatoimialoilla toimiville asiakkailleen yhä merkittävämpiä kilpailuetuja.

Teklalla on asiakkaita yli 100 maassa, toimisto yli 20 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 700 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Teklasta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Navigation Ltd:tä heinäkuussa 2011. Trimble on usealla alalla toimiva teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaaksossa. www.tekla.com