Application start date: 
June 17, 2019
Application deadline: 
July 15, 2019

BIM Specialist / BIM Consultant

Sinä rakennusalan ammattilainen tai valmistumisvaiheessa oleva opiskelija, onko sinulla osaamista suunnittelu- tai toteutustehtävistä? Haluatko olla vauhdittamassa tietomallinnuksen (BIM) tuomaa muutosta rakennusalalla?  

Haemme tietomallinnuksesta kiinnostunutta huipputyyppiä nuorekkaaseen ja innostuneeseen asiakastiimiimme pääkonttorillemme Espooseen. Tiimin jäsenenä edistät tietomallien hyödyntämistä asiakasyrityksissämme ja annat asiakkaillemme laadukasta tukea Tekla-ohjelmistojen käytössä. 

Suomen ja Baltian myyntiyksikkömme asiakkaat ovat suunnittelutoimistoja, rakennusliikkeitä sekä betonielementtitehtaita ja teräskonepajoja. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä heidän kanssaan kehittääksemme työkaluja ja toimintatapoja, jotka auttavat suunnittelemaan hankkeet paremmin ja pitämään sovitut kustannukset ja aikataulut. 

Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kansainvälisen työyhteisön ja hyvät etenemismahdollisuudet myös talon sisällä. Tutustu Sakarin ja Ligian kertomuksien avulla siihen, millaista meillä on työskennellä: Life at Trimble, Sakari ja Life at Trimble, Ligia

Tehtävä on vakituinen ja ensisijaisesti kokopäiväinen, mutta myös osa-aikainen ratkaisu on mahdollinen. 

Odotamme sinulta

  • osaamista tietomallintamisen maailmasta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • asiakaslähtöistä asennetta ja yhteistyökykyä 
  • tunnollisuutta ja kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun
  • kiinnostusta opastaa ja kouluttaa asiakkaitamme Tekla-ohjelmistojen käytössä.

Eduksesi on

  • kokemus Tekla Structures -ohjelman käytöstä
  • kokemus rakenteiden mitoittamisesta
  • tuntemus aikataulutusohjelmistoista 
  • projektinhallinnan tai tietomallikoordinoinnin välineiden tuntemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Juha Nieminen, puh. 030 661 1827 (28.6. asti) ja  Business Director Jarmo Manninen, puh. 030 661 1419 (1.-15.7.)

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen hakemuslomakkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.7.2019.

Trimble Solutions Oy

Ohjelmistoyhtiö Trimble Solutions on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, energianjakelu- ja vesihuoltoyhtiöille sekä kunta-asiakkailleen merkittäviä kilpailuetuja.

Trimble Solutionsilla on asiakkaita yli 100 maassa, toimistoja yli 20 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä yli 700 henkilöä. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Espoossa. Trimble Solutions on osa yhdysvaltalaista monialaista teknologiayhtiö Trimble Inc:iä, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Sunnyvale:ssa.

www.tekla.com | utilities.trimble.fi | kunnat.trimble.fi