Application start date: 
April 29, 2014
Application deadline: 
May 12, 2014

BIM Asiantuntija, Tekla Building & Construction

Oletko rakennesuunnittelun osaaja? Haluatko päästä Suomen rakennustietomallinnuksen (BIM) paraatipaikalle?
Suomen ja Baltian myyntiyksikkömme asiakkaat ovat suunnittelutoimistoja, rakennusliikkeitä sekä betonitehtaita ja teräskonepajoja. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä heidän kanssaan kehittääksemme työkaluja ja toimintatapoja, jotka auttavat suunnittelemaan hankkeet paremmin ja pitämään sovitut kustannukset ja aikataulut.

Haemme nyt tietomallinnuksesta kiinnostunutta rakennesuunnittelun osaajaa asiakastiimiimme. Asiakastukitiimin jäsenenä annat asiakkaillemme laadukasta tukea Tekla Structures -ohjelman hyödyntämisessä sekä edistät tietomallinnuksen käyttöä asiakasyrityksissämme. Työskentelet Espoossa pääkonttorillamme.

Odotamme sinulta

  • kokemusta rakennesuunnittelusta
  • halua tukea tietomallinnusasiakkaita
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • palveluasennetta ja tunnollisuutta
  • yhteistyökykyä ja kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun.

Eduksesi on

  • kokemus Tekla Structures -ohjelman käytöstä
  • esiintymis- ja koulutusvalmius.

Teklassa pääset kehittämään suomalaista tietomallinnusta. Työskentelet osana nuorekasta ja innostunutta 13-henkistä tiimiämme. Tekla tarjoaa kansainvälisen työyhteisön ja hyvät etenemismahdollisuudet myös talon sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Juha Nieminen, puh. 030 661 1827.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen otsikolla ”BIM Asiantuntija" mahdollisimman pian osoitteeseen: career@tekla.com

 

Tekla Oy

Ohjelmistoyhtiö Tekla on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, infra- ja energiatoimialoilla toimiville asiakkailleen yhä merkittävämpiä kilpailuetuja.

Teklalla on asiakkaita yli 100 maassa, toimisto 15 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 700 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Teklasta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Navigation Limited:iä heinäkuussa 2011. Trimble on usealla alalla toimiva teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaaksossa. www.tekla.com