Tekla careers
Application start date: 
October 24, 2013
Application deadline: 
November 10, 2013

BIM-asiantuntija

Oletko kokenut suunnittelija? Haluatko päästä Suomen rakennustietomallinnuksen (BIM) paraatipaikalle?

Suomen ja Baltian myyntiyksikkömme asiakkaat ovat suunnittelutoimistoja, rakennusliikkeitä sekä betoni- ja terästehtaita. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä heidän kanssaan kehittääksemme työkaluja ja toimintatapoja, jotka auttavat suunnittelemaan hankkeet paremmin ja pitämään sovitut kustannukset ja aikataulut.

Haemme nyt kokenutta suunnittelijaa asiakastiimiimme BIM-asiantuntijaksi. Asiakastukitiimin jäsenenä annat asiakkaillemme laadukasta tukea ja koulutusta Tekla Structures -ohjelman hyödyntämisessä sekä edistät tietomallinnuksen käyttöä asiakasyrityksissämme. Tehtävä on vakituinen. Työskentelet Espoossa pääkonttorillamme.

Odotamme sinulta

  • käytännön kokemusta rakennesuunnittelusta
  • halua tukea tietomallinnusasiakkaita
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • soveltuvaa koulutusta
  • esiintymisvalmiutta
  • palveluasennetta ja tunnollisuutta
  • yhteistyökykyä ja kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun
  • kokemus Tekla Structures -ohjelman käytöstä on eduksi

Teklassa pääset kehittämään suomalaista tietomallinnusta. Työskentelet osana nuorekasta ja innostunutta 12-henkistä tiimiämme. Tekla tarjoaa kansainvälisen työyhteisön ja hyvät etenemismahdollisuudet myös talon sisällä. Tekla on tutkitusti hyvä työnantaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Juha Nieminen, puh. 030 661 1827.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen otsikolla ”BIM-asiantuntija” viimeistään sunnuntaina 10.11.2013 osoitteeseen:career@tekla.com

 

Tekla Oy

Ohjelmistoyhtiö Tekla on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, infra- ja energiatoimialoilla toimiville asiakkailleen yhä merkittävämpiä kilpailuetuja.

Teklalla on asiakkaita yli 100 maassa, toimisto 15 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä lähes 600 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Teklasta tuli osa yhdysvaltalaista Trimble Navigation Limited:iä heinäkuussa 2011. Trimble on usealla alalla toimiva teknologiayhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaaksossa. www.tekla.com