Application start date: 
December 30, 2013
Application deadline: 
January 12, 2014

Account Manager, Tekla Infra & Energy, Norway

Beskrivelse

Her er muligheten for deg som vil selge inn anerkjente softwareløsninger mot den sterkt voksende kraft- og energisektoren. Tekla Infra og Energy forretningsområde tilbyr high end programvareløsninger fra Tekla Solutions, og tilhørende tjenester innen energidistribusjon, vann og avløp, samt fiberinstallasjon. Teklas programvareløsninger for energidistribusjon støtter våre kunder i deres arbeide i drift, vedlikehold og utbygging av ledningsnettet. Programvaren er også sentral i våre kunders arbeid i kundeservice og for strategisk utvikling av selskapets virksomhet.

Arbeidsoppgaver:

Som Account Manager i Tekla jobber du med: Markedsføring og salg av våre løsninger til kraftsselskap i hele Norge. Ansvaret for å utvikle våre eksisterende kunder i Norge. Delta og videreutvikle vårt konsept for det norske markedet, sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Tilbud- og kontraktsforhandlinger. Langsiktig oppfølging av kundene. Reisevirksomhet i hele Norge. Foretrukket arbeidssted er Oslo, men andre større byer kan være aktuelle.

Vi tilbyr:

  • Mulighet til å jobbe med det siste innen teknologi og løsninger til energibransjen.
  • Hyggelige og kompetente kollegaer.
  • Utfordrende og allsidige oppgaver i et internasjonalt suksessfullt softwareselskap.
  • Et profesjonelt, åpent og innovativt miljø.
  • En sterk merkevare med svært gode referanser.

Personlige egenskaper:

  • Du ha bred erfaring innen løsningssalg.
  • Du liker, og er vant til å jobbe selvstendig.
  • Du er strukturert, samarbeidsvillig og tar initiativ.
  • Du trigges av utfordrende målsetninger.
  • Du liker å skape og utvikle relasjoner med kunder.

Arbeidssted: 0125 OSLO/OSLO

Søknadsfrist: 12.01.2014

Stillingstype: Fast stilling

Søk på stillingen: Ved å trykke på lenken under kommer du til Adeccos system for faste stillinger. Dersom ikke har registrert deg tidligere må du gjøre dette før du kan søke stillingen. Send søknad.

Kontaktinformasjon:

Lars Hovdenak
Research manager
(+47) 920 97 755

Lars Petter Rørstad
Rådgiver
(+47) 992 84 808
 

Tekla Corporation

Tekla Corporation driver utvikling av digitale informasjonsmodeller med sin programvare, som gir et voksende konkurransefortrinn til kunder i bygg og anlegg, infrastruktur og energi.
Tekla har kunder i mer enn 100 land, kontorer i 15 land, og et verdensomspennende partnernettverk.
Tekla Corporation har i dag nesten 600 ansatte. Tekla ble en del av Trimble Navigation Ltd i juli 2011. Trimble er en amerikansk teknologiselskap med hovedkontor i Silicon Valley, California. www.tekla.com

Trimble leverer teknologien for å gjøre mobile arbeidstakere i bedrifter og regjeringer, betydelig mer produktive. Løsningene er fokusert på applikasjoner som krever posisjon eller plassering - inklusive måling, bygging, jordbruk, flåte og kapitalforvaltning, offentlig sikkerhet og kartlegging. I tillegg til å utnytte posisjoneringsteknologier, for eksempel GPS, lasere og optikk, kan Trimbles løsninger inkludere programvareinnhold rettet mot brukerens behov. Trådløs teknologi brukes til å levere løsninger for brukeren, og for å sikre en tett kopling mellom enhetene og tilbake til kontoret. Trimble ble grunnlagt i 1978 og har hovedkontor i Sunnyvale, California.
www.trimble.com