Allmänkonstruktion

Tekla Structures 2017i

Mer kompletta ritningar, snabbare

Nu är det, du ser vad du får, när det gäller ritningarnas utseende och layout, vilket gör det både snabbare och enklare att generera mer pålitliga ritningar från din byggbara 3D-modell.

Förbättrad Template editor

Template editorn  möjliggör kraftfull, tydlig och anpassningsbar framtagning av rapporter och tabeller. Skapa mer pålitliga tabeller och rapporter effektivt, med exakta kvantiteter, i de format som bäst passar dina företagsstandarder och med ett professionellt utseende. Det du ser på ritningen och i tabellen stämmer överens till 100 % och du behöver inte använda Excel eller exportera och importera igen.

Förbättrad DWG-export

Med den förbättrade DWG-exportfunktionen kan du skapa AutoCAD-ritningar snabbt. Använd noggrannheten hos Tekla-modeller för att skapa AutoCAD-filer som följer krav och standarder i branschen för lager, färger och linjetyper. Modellera krökta delar i stål och betong snabbt, visa det i ritningar och uppdatera sedan enkelt modellen och ritningen när konstruktionen ändras.

Ny spiralbalk

Med den alldeles nya spiralbalken kan du enkelt modellera spiralformade sidostycken, ledstänger, ramper, trappor och mycket mer. Spiralbalken bibehåller en konstant riktning uppåt för profilen och ger en korrekt, byggbar geometri. Med Property pane dvs. egenskapspanelen är det enkelt att kontrollera och ange egenskaper för flera spiralbalkar samtidigt. Du får en tydlig visualisering av dina ändringar och kan se om egenskaperna varierar mellan de valda spiralbalkarna.

Ny gräns: 1 000 polygonpunkter

Nu kan plåtar, plattor, polygonbalkar och kantbalkar innehålla upp till 1000 polygonpunkter.

 

Prefabricerad betong: Förbättrade funktioner för Floor Layout och Wall Layout

Verktygen för golv- och vägglayout har förbättrats och är nu enklare att använda.

Armering: Nästa generations armeringsfunktionalitet fortsätter att utvecklas

Den flexibla och intelligenta processen för modellering och modifiering av armering har nya funktioner för att effektivt skapa detaljerade armeringsmodeller för alla sorters betongkonstruktioner, som är redo för tillverkning.


Armeringsjärn: Snabbare ritningsframställning med nya ritverktyg

Nya ritverktyg för armeringsjärn automatiserar repetitiva arbetsuppgifter vid skapande av armeringsritningar, och gör att ritningar kan tillverkas snabbare.

 

Ladda ner *

* Kräver ikraftvarande licens och Trimble Identity-konto
Kontakta Trimble för mer information
Tekla Structures Release notes