Samarbete

Tekla Model Sharing

Med åtgärder och många nya förbättringar är nu Tekla Model Sharing ännu stabilare än tidigare. Upplev fördelarna med bättre numrering: Fragmenterad numrering förebyggs och det blir enklare att lösa konflikter när flera användare numrerar. Även hantering av ändringar och konflikter har förbättrats. 

 

Licenshanteringen har förbättrats och flera företag kan nu bilda en delad licenspool.

Leverantörsflödeskedjan med Tekla Structures och Trimble Connect

Utöver Trimbles samarbetsplattform Trimble Connect, ger nya verktyg en effektiv, modell- och molnbaserad leverantörsflödeskedja mellan Tekla Structures och Trimble Connect – eller till och med ditt eget system, tack vare Trimble Connect API. Med nya verktyg för arbetsflöde blir det enkelt att hantera och dela projektinformation i realtid, oberoende av plats och med både datorer och mobila verktyg.

Med de tydliga 3D-visualiseringarna i Tekla Structures kan du effektivt kommunicera ditt arbetes status. Nu är det enkelt att hantera och uppdatera information som produktions- eller gjutstatus med Trimble Connect. Med molnbaserad teknik delar du statusförändringar med hela projektteamet med en enkel knapptryckning.